Klaas Wilting try-out in Kasteel de Wittenburg
“T GEDOOGBELEID HEEFT GEZORGD VOOR ALLEEN MAAR RAMPEN”

Theatershow Code Blauw was een succes in Kasteel de Wittenburg. Op dinsdagavond 17 mei is het zover de try-out van de theatershow Code Blauw vindt plaats bij Kasteel de Wittenburg. Vanaf 18:00 uur genoot men in de tuin van een heerlijk aperitief en kregen de gasten luxe amuses.

Tijdens de theatershow nam Klaas Wilting ze mee in zijn verhaal over de roerige jaren als politiewoordvoerder. Zijn verhaal is gelanceerd met spectaculaire beelden van de roerige en zwarte kant van Amsterdam, maar ook beelden van de mooie kant van Amsterdam. Het beeld van vroeger, maar ook van nu met hoogte-, maar ook veel dieptepunten gaf perfect weer hoe heftig het er aan toe ging. Na afloop serveerde Sofie het restaurant van het kasteel… een 2-gangendiner.

Klaas zegt dat er veel ellende komt door het gedoogbeleid van de regering jegens drugs. Criminaliteit loont nooit, daar is Klaas van overtuigd.

Voormalig Politiewoordvoerder, presentator en mediatrainer Klaas Wilting kwam met zijn voorstelling naar het kasteel in Wassenaar. De Try – Out CODE BLAUW ging over diverse onderwerpen uit de roerige tijden waar hij werkzaam was. Zo kwamen de ontvoering van Heineken, de Buldog, de YapYum, de moord op Pim Fortuin en Peter R. de Vries aan bod en meer. De Bijlmerramp, de Damslapers, de liquidatie van Sam Klepper, Klaas Bruinsma, de IRT-affaire. Je kan het zo gek nog niet bedenken of Klaas was erbij.Hij zegt dan ook dat Nederland is veranderd. Hij durft stellig te zeggen “Het gedoogbeleid in Nederland heeft alleen maar gezorgd voor grote rampen” Hij schreef een paar boeken welke je kunt kopen om de avonturen nog eens na te lezen.De gasten genoten in de tuin van Kasteel de Wittenburg van een gezellige borrel en achteraf een diner met muziek en gelegenheid om na te praten.

Voor meer informatie over het kasteel en de events kijk je op www.dewittenburg.nl