Werken in Wassenaar, iets voor jou?

In Wassenaar is het goed vertoeven. Hier is het strand, het Duin, fijne parken, een gezellig knus dorpscentrum en prima parkeergelegenheid. Behalve zwemmen, wandelen en fietsen kun je in het groene villadorp aan zee ook bij geweldige bedrijven werken. Zoals Timmerfabriek Maaldrift, brasserie de Badmeester en de Montessorischool!

Hier verzamelen wij de leukste vacatures van de actieve, optimistische, gezelligste ondernemers en werkplekken beschikbaar in Wassenaar.

Timmerfabriek Maaldrift

Ben jij net geslaagd, of net niet? Denk je aan een baan in de bouw als timmerman of op kantoor als tekenaar? Bij Timmerfabriek Maaldrift in Wassenaar is er van alles mogelijk. Een betrokken team en een fijne werkgever, goede condities, een zeer relaxte sfeer en vroeg beginnen, dus ook weer lekker vroeg vrij. Je bent van harte welkom om een halve dag proef te draaien en alle medewerkers kunnen cursussen krijgen indien dit gewenst is. Er zijn 3 hallen en of je nou kozijnen wilt maken, met geautomatiseerde HSB bewerkingsmachines houtskeletbouw of in de montage aan de slag wilt, daar komen we wel uit.

Op de vrijdag wordt er in de gezellige kantine afwisselend frites, vis en wat fris genuttigd en alles is zoals het hoort veilig en goed geregeld. Dus wacht niet langer en neem contact op met Timmerfabriek Maaldrift. www.maaldrift.nl Voor meer informatie en mogelijkheden bij de meest gezellige en super leerzame werkplek van Wassenaar.

Montessorischool Wassenaar

In het bezit van de PABO? Net klaar, of al jarenlang ervaring in het onderwijs? In Wassenaar Zuid zit midden in een heerlijk groene omgeving de Montessorischool van Wassenaar. Een geweldig betrokken, gezellig team, fijne sfeer, prachtige locatie met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs in een groen gebouw. En daarmee bedoelen we van top tot teen, want deze school heeft zelfs een groen dak! Zonnepanelen, maar ook echt groene beplanting zijn aangebracht en daar zijn ze trots op. Kom zelf een kijkje nemen binnenkort.

De beelden van het dak worden deze dagen uitgezocht en de film is binnenkort te zien!

Ook personeel nodig? Bel ons vandaag nog voor ons speciale tarief en wordt zichtbaar op deze digitale manier.
www.studioaena.nl 06 111 54 968 Info@alicehooft.nl